360 Dijital Pazarlama Eğitimi - İstanbul Arel Üniversitesi
17690

360 Dijital Pazarlama Eğitimi

Eğitimin Amacı : Günümüzde, teknolojinin yanı sıra, iletişim araçlarının hızla gelişmesi, markalar açısından pazarlama ilke ve stratejilerini de değiştirmesine neden olmuştur. Yeni dünyayı internet ve internet ile doğup büyüyen nesiller şekillendirmeye başlıyor. Bu nesildeki kişiler, gelişen teknoloji ile işletmelerin işletme mantığını, iletişim paradigmalarını, iş yapma mekanizmalarını ve pazarlama kanallarını adeta yeniden oluşturuyor. Markalar artık birden fazla ekranı aynı anda tüketen dijital tüketiciyle iletişim kurmaya çalışıyor.

Yaklaşık 6 hafta sürecek eğitimlerde, dijital pazarlamanın tüm boyutlarını anlamaya ve öğrenmeye yönelik olarak hazırlanan ders içeriklerimiz ve konularında uzman akademisyen ve profesyonel kadromuzla, sizleri bu eğitimimize bekliyoruz.

Eğitimin İçeriği:

● Genel SEO Eğitimi – Yunus ULAŞ – 13Brave Media – SEO Departmanı Yöneticisi

● Programatik Eğitimi – Bilge ARAS– 13Brave Media – Performans Pazarlama Uzmanı

● Infleuncer Pazarlama – Reyhan KÖSE – Influencer / Moderatör

● Display Reklamcılık ve Medya Planlama – Simge ÖRENAY–13Brave Media – Medya Planlama Uzmanı

● Temel Pazarlama Yönetimi – Dr. Ögr. Üyesi Murad CANBULUT– Altınbaş Üni. – Öğr. Üyesi

● Dijital Pazarlama – İrem GÖKSEL- 13Brave Media – Dijital Pazarlama Uzmanı

● Sosyal Medya Yönetimi – Doğukan KILIÇ – Dijimod Kurucusu

● Linkedin Eğitimi – İrem GÖKSEL- 13Brave Media – Dijital Pazarlama Uzmanı

● Google Ads & Facebook Ads – Ali Çağrı KOCABALKAN – 13Brave Media – Performans Pazarlama Uzmanı

● Google Analitik – Yusuf İslam CAN- 13Brave Media – Genel Müdür Yardımcısı

● Tiktok & Twitter Ads – Sine TEKİN- 13Brave Media – Performans Pazarlama Uzmanı

● Geleneksel Medya – Volkan ORMANLI –İhlas Medya Dijital Reklam Genel Müdürü

Eğitim Süresi : 48 saat

Sertifika : Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.

15 Eylül’e kadar Erken Rezervasyon Fırsatı %20 indirim

Arel Üniversitesi Öğrencilerine ve mezunlarına %40 indirim