Eğitim Mekanı Hizmeti - İstanbul Arel Üniversitesi
18788
page-template-default,page,page-id-18788,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20422

Eğitim Mekanı Hizmeti

Sınıf ve Salon Kiralama Hizmeti

 

Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi olarak sınıf ve toplantı alanlarını, eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere kurumların hizmetine sunmaktayız.

 

Eğitim, seminer, toplantı, sunum-kokteyl alanı, workshop vb. etkinlikler için ayrıcalıklı ve ideal bir ortamda eğitim ve etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz.

 

Cevizlibağ yerleşkemizde; 15 kişilik toplantı salonu, 80 kişilik eğitim sınıfı ve 160 kişilik konferans salonu ile hizmet vermektedir.

 

Kemal Gözükara Tepekent Yerleşkelerimizde de yine derslik ve konferans salonları için sınıf ve konferans salonlarında da benzer imkanlar sunulmaktadır.

 

Sizlere sunabileceğimiz hizmetler:

 

— Projeksiyon Cihazı,

— Akıllı Tahta,

— Beyaz Yazı Tahtası,

— Yüksek Hızlı Internet Bağlantısı,

— Rahat Masa ve Koltuklar,

— Uygulama ve Oyun Alanı,

— İkram

 

Sınıf Kiralama hizmetimiz ile ilgili olarak sorularınız için arelsem@arel.edu.tr adresine mail atabilir veya 0531 501 58 09 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.