Dijital Dönüşüm ve Dönüşümde Başarı Eğitimi - İstanbul Arel Üniversitesi
19634

Dijital Dönüşüm ve Dönüşümde Başarı Eğitimi

Dijital Dönüşüm ve Dönüşümde Başarı Eğitimi, nesnelerin interneti, bulut bilişim, sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik, blockchain uygulamalarını, dijital dönüşüm ve etkileri ve fazlasını katılımcılara kolay anlaşılır, akıcı bir dille sunar. Bu eğitim, dijital dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyen Yöneticiler, kurumsal profesyoneller, akademisyenler, Satış Temsilcileri ve tüm öğrenciler için idealdir.

Ücretsiz

Online Eğitim