Diş Hekimi Asistanlığı Eğitimi
19821
post-template-default,single,single-post,postid-19821,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Diş Hekimi Asistanlığı Eğitimi

Diş Hekimi Asistanlığı Eğitimi

Eğitim İçeriği


Diş kliniklerinde her geçen gün artan diş hekimi yardımcısı ihtiyacını karşılamak için Diş Hekimi Asistanlığı Sertifika Programı oluşturulmuştur.

Diş Hekimi Asistanlığı Nedir ? Nasıl Diş Hekimi Asistanı Olunur ? Diş Hekimi Asistanı Sertifikası Nasıl Alınır ? gibi soruların cevabı bu yazımızda..

Diş kliniklerinde her geçen gün artan diş hekimi yardımcısı ihtiyacını karşılamak için Diş Hekimi Asistanlığı Sertifika Programı oluşturulmuştur.

Oluşturulan Diş Hekimi Asistanlığı Eğitimi, sektörde faal olarak çalışan ve çalışmak isteyen Diş Hekimi Asistanlarının mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunarak Diş Hekimi Asistanlığı Mesleğinin incelik ve gerekliliklerini anlatmak için hazırlanmıştır.

Sağlık sektöründe bulunan hastane ve özel kliniklerde yardımcı personel ihtiyacı her geçen gün artmakta ve istihdam yelpazesi genişlemektedir. Bu durumda kişilerin eğitimini görerek almış oldukları Diş Hekimi Asistanı Sertifikası işe girişte katılımcıya yardımcı olmakta ve bu alanda eğitim aldığını kanıtlar nitelikte olmaktadır.

2 Yıllık bölümü olan Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü bitirerek Diş Hekimi Asistanı olabileceğiniz gibi, tarafımızca oluşturulup hazırlanan Diş Hekimi Asistanı Eğitim Programı sonunda elde edeceğiniz Sertifika ile de bu sektörde iş imkanı bulma olasılığınız yükselmektedir. Günümüz şartlarında sertifikalar öz geçmişinizi doldurmanız için oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır.

Diş hekimi asistanında bulunması gereken nitelikler:

  • Çalıştığı sağlık kuruluşunun kurallarını çok iyi biliyor olması,
  • Sterilizasyon konusuna hakim olması ve bu konuda gereken özeni gösteriyor olması,
  • Sistemli, düzenli çalışıyor olması,
  • Detaylara önem verip hiçbir detayı atlamaması,
  • Pratik zekalı olup çıkan sorunları hemen çözebilecek yapıda olması,
  • Özellikle hastalara karşı güler yüzlü olması,
  • Stres altında çalışabilecek bir yapıda olması,
  • İlk yardım konusunda bilgili olması,
  • Diş hekimine hastanın yanında herhangi bir müdahalede bulunmaması önemlidir.

 

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV’nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Eğitim Süreci

Tüm işlemler online gerçekleşecektir.
Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.
Eğitim sonunda test usulü 1 adet sınavınız olacaktır.
Üç defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır.
Geçme notu 50 puandır.
Sınavlar 20-30 soru arasında olmaktadır.
1 ay eğitim süreniz bulunmaktadır. Çoklu katılımlarda eğitim süresi uzamaktadır.

Eğitime Kimler Katılabilir

Sağlık Sektörü Çalışanları (hastaneler, poliklinikler, doktor uygulamaları, diş hekimi ve ortodontist uygulamaları, eczaneler, diyaliz merkezleri, evde sağlık hizmetleri, uzun süreli bakım merkezleri ve yaşlı bakım evleri gibi hastalara doğrudan bakım sağlayan kuruluşlarda çalışan ve çalışmak isteyen kişiler.)
Sağlık bölümlerinden mezun kişiler,
Sağlık bölümlerinde öğrenci konumunda olan kişiler,
ve bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

Eğitim Detayları

Ücretli

Eğitim Yeri:
Online Eğitim

Eğitim Süresi: