Engelli Yolcu İşlemleri ve Transferi Sertifika Programı - İstanbul Arel Üniversitesi

Engelli Yolcu İşlemleri ve Transferi Sertifika Programı

Havayollarının ve yer hizmeti kuruluşlarının yolcu hizmetleri apartmanlarında çalışan işçileri, memurları ve şefleri; yöneticisinin uygun gördüğü yolcu hizmetleri ile ilgili birimlerde görev alacak/alan personeller ve Sivil Havacılık sektöründe faaliyet gösteren veya eğitim iş birliği içerisinde olunan kurum veya kuruluşların personelleri katılabilir. Katılımcılara eğitim kapsamında tüm bilgi ve becerilerin kazandırılması hedeflenmektedir.

Bu eğitimin sonunda katılımcılar; hareket kabiliyeti kısıtlı, fiziksel ve zihinsel engelli yolculara ayrım yapmadan kurallar çerçevesinde hizmet verebilecektir.

İçerik

• Engelli Yolcuların Tanımı
  • Hasta ve Hareket Kabiliyeti Kısıtlı Yolcular
  • Rehber Köpekler
  • Doktor Raporu
  • Sedyeli Yolcular
  • Uçuş Sırasında Kullanılan Tıbbi Gereçler
  • Yolcu ile iletişim
  • Taşınabilir Solunum Cihazları
  • Tekerlekli Sandalye/Hareket Sağlamaya Yardımcı Ekipman ve Diğer Cihazlar
  • Akülü Yardımcı Ekipmanlar

Sertifika Hakkında:
Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.

Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale

Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.