20 Eki Hijyen Sertifika Programı

Eğitim Amacı:
Gıda Zincirinde yer alan kuruluşların HACCP Sistemine yönelik etkin bir hijyen, sanitasyon programı uygulayabilmeleri için gıdaların üretiminde, teknolojik işlem uygulamalarında, depolanmaları sırasında genel hijyen konusunda bilinçlenmenin sağlanması.
Eğitim İçeriği:
Genel Kavramlar ve Mikroorganizmalar
Bulaşıcı Hastalıklar
- Virüsler
- Bakteriler
- Parazitler
- Mantarların Genel Özellikleri
- Bulaş Kaynakları, Yaptıkları Hastalıklar ve Korunma Yöntemleri
Sterilizasyon, Dezenfeksiyonun Tanımı Ve Yöntemleri
Kişisel Hijyen
- El Hijyeni
- Diğer Kişisel Hijyenler
- Besin Hijyeni
- Mutfak Hijyeni
- Tuvalet Temizliği
- İş Kıyafetleri ve Koruyucu Malzemeler
Hijyen Eğitimi Yönetmeliği
HİJYEN EĞİTİMİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?
Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.
Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale,
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01
Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.
Eğitim Detayları Hakkında:
Şerife KILIÇTAŞ
serifekilictas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr
0531 501 58 09 – 0850 850 27 35 (2316)