İş Yaşamında Başarı ve Duygusal Zeka - İstanbul Arel Üniversitesi
19632

İş Yaşamında Başarı ve Duygusal Zeka

Duygusal Zekanın Başarı kazanımındaki etkisi üzerine odaklanan eğitim, Stresi azaltmak için olumlu yönde duyguları yönetmek, başkaları ile empati kurabilmek ve zorlukların üstesinden gelerek başarıya ulaşma konusunda tiyolar içerir. Bu eğitim, Duygusal Zekanın farkındalığı ve iş yaşamında başarıya katkısı konusunda fikir sahibi olmak isteyen Yöneticiler, kurumsal profesyoneller, akademisyenler, Satış Temsilcileri ve tüm öğrenciler için idealdir.

Ücretsiz

Online Eğitim