Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi - İstanbul Arel Üniversitesi

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi

Çağdaş Psikoterapi yaklaşımlarından olan Kısa süreli çözüm odaklı terapide amaç bireyin temel şikayetlerini kısa ve pragmatik bir yaklaşımla çözmektir.

Danışanların problemlerinin çözümüne yönelik kısıtlı yönlerinden çok güçlü yanlarını keşfetmesini sağlamak ve keşfedilen kaynakları en iyi şekilde kullanmanın yollarını danışanın fark etmesini sağlamak temel ilkedir.

· Kısa süreli çözüm odaklı terapinin tarihçesi

· Kısa süreli çözüm odaklı terapinin kuramsal çerçevesi

· Kısa süreli çözüm odaklı terapinin teknikleri

· Kısa süreli çözüm odaklı terapinin uygulama örnekleri

Kimler Katılabilir:
Üniversitelerin Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Eğitimde Psikolojik Hizmetler bölümlerinden mezun olan uzmanlar ve bu bölümlerin son sınıf öğrencileri katılabilir.

Online Canlı Ders ( Microsoft Teams Programı )

6 Saat (Cumartesi)