06 Ara Profesyonel Ekmekçilik ve Fırıncılık Eğitimi
Eğitim İçeriği
Ekmek ve hamur işi üretimine dair tüm temel bilgiyi yoğun ve pratik ağırlıklı bir eğitim ile alarak bu konuda meslek sahibi olmak isteyenler veya ekmekçilik ve fırıncılık alanında kendi işini kurarak kariyer değiştirmeyi hedefleyen kişiler ve girişimciler veya aşçılık veya pastacılık alanında temel eğitim almış, ekmek ve fırıncılık alanında yetkinliklerini geliştirerek bu konuda uzmanlaşmak isteyenler.
32 Saat Eğitim Programıdır.
Eğitimler haftada 2 gün 8 saat olmak üzere 4 hafta sürmektedir.
Arel Üniversitesi onaylı Eğitim Sertifikası verilmektedir.
Eğitimde yaş sınırı olmaksızın, profesyonel meslek edinmek isteyen herkes katılabilir.
Eğitim sırasında kullanılacak tüm malzemeler ve mutfak seti eğitim ücretine dahildir.
Eğitim süresince, her öğrenci kendi istasyonunda bireysel çalışmaktır.
Her ders bitiminde, yaptığınız ürünler paketlenerek size teslim edilir.
Eğitimlerde devamsızlık halinde derslerin telafisi yapılmamaktır.
- Kekler
- Tatlı ve Tuzlu Kurabiyeler
- Ekmekler
- Pastalar
- Tart ve Kiş
- Sütlü Tatlılar
- Choux ve Custards Hamuru
- Cheesecake
Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.
Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale,
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01
Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.
Eğitim Detayları Hakkında:
Ahu Atay Ergin dahili (4099)
Elif Tuğçe Akralı dahili (4199)
0539 795 46 41 – 0850 850 27 35 (4119)