01 Eyl Temel Pastacılık Workshop Programı

Eğitim İçeriği
Pastacılığı mesleğe dönüştürmek isteyen, mesleğini ulusal ve uluslararası düzeyde yapıp bu alanda profesyonelleşmek isteyen ve kendi işletmesini profesyonel bir şef bilinci ile yönetmek isteyen adaylar için hazırlanmış olan programımız sektörün en donanımlı sertifika programıdır. Uygulamalı yapılacak programımızda derslerin içerikleri video olarak da katılımcıların erişimine açılacaktır. Eğitimimiz 2 hafta boyunca hafta sonları yapılacak olup pratik dersler içermektedir. Arel Üniversitesi Gastronomi ve Meslek Yüksekokulu bölümü akademik kadrosunun yanı sıra sektörde ünlü şeflerden oluşan hoca kadrosu ile bu program sayesinde sizde sektörde yerinizi alabilirsiniz.
Eğitim Modülleri
- Butik pastacılığa giriş ve mutfak hijyeni
- Temel kek ve pandispanya tarifleri
- Krema çeşitleri: Ganaj, pastacı kreması, buttercream
- Pasta Süsleme teknikleri (şeker hamuru ve krema ile)
- Cupcake ve mini tatlılar yapımı
- Pasta tasarımı ve sunum teknikleri
- Maliyet hesabı ve başlangıç düzeyinde fiyatlandırma bilgisi
Şef ve Eğitmen: Öğr. Gör. Nurgül Demet YORGAN
Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-devlette görünen Eğitim Belgesi Verilmektedir.
Eğitime Kimler Katılabilir:
Butik pastacılığa ilgi duyan herkes
Kendini profesyonelleştirmek isteyen amatör pastacılar
Üretim yapmak isteyen girişimciler
Katılımcılara Verilmek Üzere;
1.Reçete Kitapçığı
2.Şef Önlüğü
3.Kep
Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı- online ödeme
Banka EFT veya Havale
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01
Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.
Eğitim Detayları Hakkında:
ARELSEM
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü
arelsem@arel.edu.tr
0850 850 2735 (AREL) Dahili: 4099 – 4119
+90 531 501 58 09
+90 539 795 46 41