Topluluk Önünde Konuşma Sanatı Sertifika Programı - İstanbul Arel Üniversitesi

Topluluk Önünde Konuşma Sanatı Sertifika Programı

Eğitim Amacı:

İnsan sosyal bir varlıktır. Bir toplum içinde; hem günlük yaşantısı, hem kariyeri, hem ilişkileri adına “yalnızlığı” seçmesi mümkün değildir. Dolayısıyla, sürekli iletişimde olmak ve bu iletişimlerini sağlıklı ve bilinçli sürdürmek zorundadır.

İnsanlar arası iletişimin tek yöntemi ise “konuşma” dır, ama sadece ağızdan çıkan kelimeler silsilesi değil. Başta beynimiz olmak üzere /ses organlarımızın/ yüzümüzün/ ellerimizin / kollarımızın; kısacası adına “vücut” dediğimiz hayattaki tek ve en kıymetli enstrümanımızın doğru kullanılmasını gerektiren bir “büyük operasyon”.

Sadece uykumuz dışında; her an, her şekilde, her ortamda yaptığımız bu “operasyon”, doğru ve eğitilmiş bir farkındalık içinde yapılmadığı takdirde, “geri tepen bir silah” kadar da güçlü ve acımasız olabilir.

Onun için de bilinçli/eğitimli/denetimli bir  “ Topluluk Önünde Konuşma”  gerçek bir “sanat”tır. Dolayısıyla da,  seminerimizin adı  “Topluluk Önünde Konuşma Sanatı” dır.

Eğitimin İçeriği:

Nefes / Ses/ Artikülasyon

Diksiyon (Doğru Konuşma Biçimleri)

Fonetik (Konuşma Sanatı Teknikleri

Kelime Haznesini Genişletme

Etkili Ve İnandırıcı Konuşma (İkna)

Eğitime Kimler Katılabilir:

Kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.

Ödeme Bilgileri

Kredi Kartına Taksit İmkanı
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Önemli Not: Havale veya EFT ile ödemenizi yaptıktan sonra https://arelim.arel.edu.tr/tr/arelsemegitim link üzerinden dekontunuzu yükleyerek mali ödemenizi tamamlamanız gerekmektedir. Aksi durumda kaydınız tamamlanmamış olur.

Tuba DELİKTAŞ
tubadeliktas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr