Yöneticilik – Liderlik Becerileri ve Yetkinlikleri Sertifika Programı - İstanbul Arel Üniversitesi

Yöneticilik – Liderlik Becerileri ve Yetkinlikleri Sertifika Programı

Eğitim Amacı:

Rekabet avantajı elde etmenin en etkili araçlarından biri de lider nitelikli yöneticilere sahip olmaktır.

Finansman ve teknoloji kadar etkili bir araçtır, unsurdur nitelikli yöneticilere sahip olmak.

İster kâr amaçlı işletmeler olsun, ister de kâr amaçlı olmayan kamusal amaçlı kurumlar olsun; tüm kurumlar etkili becerilere ve yetkinliklere sahip yöneticilere sahip olmalıdırlar.

Günümüz Y Kuşağı ve Z Kuşağı İnsan Kaynaklarını anlamak için de çağdaş beceri ve yetkinliklere sahip, icra-i özellikleri olan, entelektüel donanımlı yöneticilere sahip olmak stratejik güçtür.

Bu eğitim seminerinde de bu açıdan yaklaşılarak hem icra-i hem de bilgi temelli yetkinlikler ve becerilere yer verilecektir.

Eğitimin İçeriği:

• Kavramsal Temeller
  • Liderlik Yönetimi İçinde Midir?
  • Üstün Performans ve Yöneticilik-Liderlik İlişkisi
  • Lider Nitelikli Yöneticiler İle Lider Nitelikli Olmayan Yöneticiler Arasındaki Farklar
  • Yönetici Özellikleri
  • Kavramsal Özellikler
  • Beşeri- Sosyal Özellikler
  • Teknik Özellikler
  • Temel yetkinlikler
  • Yöneticilikte IQ mu EQ mu önemlidir?
  • Lider Nitelikli Yöneticilerin Güç Kaynakları
  • Liderlerin Genel Nitelikleri
  • Liderlik Teorileri ve Liderlik Modelleri
  • Yöneticilik ve Liderlik Uygulamaları Ölçeği

Eğitime Kimler Katılabilir?

İşletme Sahipleri

Gelişmekte Olan Orta Kademe Yöneticiler

Deneyimsiz Yöneticiler ve Proje Yöneticileri

Sertifika Hakkında: Rektörlük Onaylı ve E-Devlet’te Sorgulanabilen Eğitim Sertifikası Verilecektir.

Ödeme Bilgileri

Kredi Kartına Taksit İmkanı
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Önemli Not: Havale veya EFT ile ödemenizi yaptıktan sonra https://arelim.arel.edu.tr/tr/arelsemegitim link üzerinden dekontunuzu yükleyerek mali ödemenizi tamamlamanız gerekmektedir. Aksi durumda kaydınız tamamlanmamış olur.

Tuba DELİKTAŞ
tubadeliktas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr