Zeka ve Akıl Oyunları Sertifika Programı - İstanbul Arel Üniversitesi

Zeka ve Akıl Oyunları Sertifika Programı

Zeka Oyunları, çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat – yoğunlaşma, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan, aynı zamanda; ileriyi görme, planlama ve sabır, sebat, kararlılık, karar verme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştiren, kinestetik alanda uygulamaya imkan sağlayan oyunlardır.

Eğitimlerde zeka ve akıl oyunlarının uygulamasında zenginlik katacak sıra dışı düşünme becerisi etkinliklerine de yer verilecek ve örnek etkinlikler paylaşılacaktır.

• Çocuğu Zeka ve Akıl Oyunları Dünyasıyla Tanıştırmak
  • Çocuğa Zeka ve Akıl Oyunları’nın Temel Kavramlarını Anlatmak
  • Zeka Oyunları’nın Geliştirdiği Alanları Tanıtmak
  • Geliştirdiği Alanlara Göre Zeka Oyunlarını Uygulamalı Olarak Göstermek ve Tanıtmak
  • Farklı Yaş Seviyelerinde Uygulanabilecek Zeka Oyunlarının Eğitimi
  • Çocuklarda Sıra Dışı Düşünme Becerilerini Geliştirmek

Kimler Katılabilir?

Öğretmenler, Öğrenciler, İlgili Ebeveynler

Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale

Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.